Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’un kadrosu belli oldu

Aksaray Belediyespor’un kadrosu belli

Aksaray Belediyespor’un kadrosu belli oldu. Saat 17:00’de İstanbul’da Eyüp Stadyumu’nda İskenderunspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor‘un 11’i belli oldu.

Teknik direktör Önder Karaveli hazırlık maçlarında denediği 11’e yakın kadro ile İskenderunspor karşısında kadrosunu oluşturdu. Türkiye ikinci Ligi kırmızı grubunda ligin ilk haftasında Aksaray Belediyespor‘da kadro şu isimlerden oluştu.

Kalede Emre Satılmış olacak. Defansta sağ bekte uğur Aygören sol bek te Osman Bayrak, stoperler de Oğuzhan Açıl ve Emrah Taysi orta alanda Efe Niyazi Kurtulmuş, Fatih Somuncu, Samet Karnıcı ve Atakent Bilgin, forvet te ise Ali Kuçik ve Alpay Aldemir kadroda yer alacaklar. Siyah beyazlı takımımızda yedekler ise şu isimlerden oluşuyor. Ogün, Erol, Hakan Özkan, Bedirhan Yeşilyurt, Serkan Gürses, Cihan Aydın, Berkay Tanır, Şahin ve Furkan Aygün’den oluşuyor. Aksaray Belediyespor‘un ligin ilk haftasında İstanbul’da oynayacağı karşılaşmayı kulüp başkanı Tarık Gümüşsoy ve yöneticiler giderek takımı yalnız bırakmadılar.

Ayrıca siyah beyazı takımızı desteklemek üzere 68 Gençlik taraftar grubu ile Ergonokon taraftar grubu da İstanbul’da, Aksaray Belediyespor’un yanında yer alacaklar. Haber: Ağustos GERÇE