Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır, Belediye Başkanı Dinçer’i ziyaret etti

Aksaray İYİ Parti Milletvekili

Aksaray İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Aksaray Bilim Merkezinde gerçekleşen ziyarette Milletvekili Yaldır, Bilim Merkezini Belediye Başkan Dinçer eşliğinde gezerek Aksaray’a büyük katkıları olduğu düşünülen Bilim Merkezi hakkında bilgiler aldı.

Çocukların ve gençlerin hem keyifli hem de bilgilendirici anlar yaşadığı Bilim Merkezinde, Belediye Başkanı Dinçer ve Milletvekili Yaldır sohbet ederek, Aksaray’da hizmet veren Bilim Merkezi hakkında görüştü.

Aksaray’da birçok yapı ve hizmet binasında imzasını taşıyan Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray’ın her kesimine hitap eden hizmetler vermeye devam ediyor. Şehrin ve Aksaraylı vatandaşların istek ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yürüten Milletvekili Yaldır, Aksaray’ın büyümesi ve gelişmesi adına çalışmalar yürütüyor.

Milletvekili Yaldır, Belediye Başkanı Dinçer ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada; “Aksaray Belediye Başkanı Sayın Evren Dinçer ’i Aksaray Bilim Merkezi’nde ziyaret edip, merkez hakkında bilgi aldık. Sayın Başkanımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, Aksaray’ımız için yaptığı çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

Haber: Fatma Altınok