Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray ilk kez Borsa İstanbul’da temsil edilecek

Aksaray ilk kez Borsa

Aksaray ilk kez Borsa İstanbul’da temsil edilecek

Aksaray merkezli olan ve şehrimizde 20 yıldır üretim yapan yerel markamız Kuzeyboru şehrimizi Borsa İstanbul ’dada temsil edecek. Aksaraylı şirketimiz Kuzey Boru A.Ş.’nin halka arz olmak için Sermaye Piyasası Kuruluna başvuru yaptığı ve SPK’nin onayının ardından talep toplama aşamasına geçeceği, Kuzey Boru A.Ş.’nin halka arz detayları, taslak izahname üzerinden yayınlandığı haberleri finans çevrelerinde ve ulusal basında yer aldı.

Kuzey Boru’nun, halka arz tarihi ve halka arz fiyatı henüz açıklanmadı.

Eşit dağıtım yöntemiyle pay dağıtımı gerçekleştirecek olan şirket, toplamda 24 milyon lot pay dağıtımında bulunacak. Kuzey Boru A.Ş.’nin halka arz sürecine Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderlik edecek. Şirket, SPK’nın başvuru talebinin onaylamasının ardından Borsa İstanbul’da “Yıldız Pazar”da işlem görmeye başlayacağı basına yansıyan detaylardan bazıları.

İlklerin firması Kuzeyboru’nun şehrimizi kadın voleybol ligi olan Sultanlar Liginden sonra yine Dünyanın en büyük borsalarından biri olan Borsa İstanbul’da temsil edecek olması şehrimiz adına gurur kaynağı oldu. Haber: Ağustos GERÇE