Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Emniyetinden şok operasyon 26 kişi tutuklandı

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 14-20 Ağustos tarihleri arasında vatandaşların huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında 223 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda yapılan operasyonel çalışmalarda, 3.204 şahsın GBT sorgusu yapılırken, GBT sorguları sırasında daha önceden aranan ve 26 aranan şahıs yakalandı. Bununla birlikte toplam 58 Yıl 6 Ay hapis cezası bulunan, 10 şahıs ise tutuklanarak Aksaray Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne sevk edildi.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan planlı çalışmalar sırasında, muhtelif suçlara karışan 223 kişi hakkında adli işlem yapılırken, 17 kişi gözaltına alındı ve 2 şahıs tutuklandı.

Operasyonel çalışmalar kapsamında; 361 araç kontrol edildi, 4 adet şasesi kazınmış motosiklet, 4 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte 36 adet Fişek, 3 adet ruhsatsız pompalı ve av tüfeği ile birlikte 6 adet fişek, 3 ayrı şahıstan, 10 gr metamfetamin maddesi, 4,97 sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 12,46 gr eroin maddesi ele geçirildi.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, başarılı operasyonların ardından yaptıkları açıklamada, suç ve suçlularla mücadelede kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı. Kamuoyuna yapılan bu duyuruda, vatandaşların güvenliği ve huzuru için yoğun çaba harcamaya devam edileceği ifade edildi.

Haber: Ağustos Gerçe