Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Milletvekili Kaşlı’nın, Erel’e cevabı ne oldu?

MHP MİLLETVEKİLİ RAMAZAN KAŞLI’DAN,

MHP MİLLETVEKİLİ RAMAZAN KAŞLI’DAN, AYHAN EREL’E CEVAP:
MHP’nin kapısı herkese açıktır
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti’ye yaptığı, “Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına!” çağrısına İYİ Parti’nin kurucularından olan, 27. Dönem Milletvekili ve MHP Aksaray İl Eski Başkanı Ayhan Erel, davete icabet etmek gerektiğini söyleyerek, “Biz aynı çınarın dalları gibiyiz. Bu çağrının samimi olup olmadığı, hangi amaca hizmet ettiğini anlamak için kendi görüşüme göre bu davete icabet etmek gerekir. Davet sünnet o davete icabet etmek farzdır.” demişti.

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, “MHP’nin kapısı herkese açıktır.” diyerek Erel’e ve partiden ayrılarak İYİ Parti’ye geçen diğer tüm eski MHP’lilere yeşil ışık yaktı.
MHP Lideri Bahçeli’nin İYİ Parti’ye yaptığı yerel seçimde iş birliği çağrısı gündemden düşmüyor. Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti’ye yönelik olarak yaptığı, “Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına!” çağrısı siyasi kulisleri hareketlendirdi. Bazı kesimler MHP’ye dönülmesi gerektiğini savunurken, bazı kesimler İYİ Parti çatısı altında devam etmenin daha doğru olacağını savundu.

Aksaray’da da bu konuda birçok farklı görüş açıklandı. İYİ Parti’nin 27. Dönem Milletvekili ve aynı zamanda MHP’nin Aksaray İl Eski Başkanı Ayhan Erel, davete icabet etmek gerektiğini belirtti.

Bunun üzerine Ayhan Erel’e cevap veren MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin kapısı, bayrağı, vatanı, milleti seven ve sayan, ben Türküm diyen, Türk milletinin mensubuyum diyen, Türk milletine mensubiyeti olduğu şuuruyla hareket eden herkese açıktır.” dedi.

Kaşlı’nın cevabı sonrası, Ayhan Erel’in nasıl bir cevap vereceği ve MHP’ye dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu. Haber: Ağustos GERÇE