Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, İskenderunspor maçına hazırlanıyor

Türkiye 2’nci liginde 2023-2024

Türkiye 2’nci liginde 2023-2024 sezonu, hafta sonunda oynanacak maçlarla başlayacak. 17 yıl aradan sonra Aksaray’ı TFF 2’nci liginde temsil edecek olan 68 Aksaray Belediyespor sezonun ilk karşılaşmasını 27 Ağustos 2023 Pazar günü saat 17.00’de İstanbul’da Eyüpspor stadında İskenderunspor ile oynayacak.

Siyah beyazlı takım İskenderunspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Önder Karaveli yönetiminde yaptığı taktik idmanıyla devam ediyor. Aksaray Belediyespor Cuma gününe kadar Kızılcahamam’da çalıştıktan sonra İstanbul’a geçecek ve sezonun ilk karşılaşmasını İskenderunspor ile Eyüpspor stadında oynayacak.

68 Aksaray Belediyespor’un Kızılcahamam’daki kampında kaleciler Emre Satılmış, Ogün Karakaya, Efehan Kaptan defans oyuncuları Uğur Aygören, Osman Bayrak, Hakan Özkan, Ercan Yazıcı, Emrah Taysi, Bedirhan Özyurt, Oğuzhan Açıl, orta saha oyuncuları Abdussamet Karnucu, Serkan Gürses, Fatih Somuncu, Efe Niyazi Kurtulmuş, Berkay Tanır, Atamer Bilgin, Doğan Ateş, Recep Türköz, Cihan Aydın santrforlar Ali, Kucik, Alpay Aldemir ve Şahin Fıstıkçı ve alt yapıdan gelenler Şambaz Barlin ile Furkan Aydın yer alıyorlar.

Aksaray Belediyespor’da Malatyaspor’dan çok büyük ümitlerle kiralanan forvet ve sağ kanat oyuncusu, sakatlığı bulunan ve ameliyat olan Mert Miraç Altıntaş’ın ise devre sonuna kadar sezonu kapattığı öğrenildi.

Haber: Ağustos Gerçe