Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

68 Aksaray Belediyespor’un isim sponsoru belli oldu

Motolüx 68 Aksaray Belediyespor

Motolüx 68 Aksaray Belediyespor

AKSARAYSPOR İSİM SPONSORU MOTOLÜX OLDU

2023-2024 sezonunda TFF 2.ligi kırmızı grubunda mücadele edecek temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor’un isim ve forma göğüs ve kol sponsoru Motolüx firması oldu.

Aksaray’da iş dünyasında önemli bir yere sahip olan Motolüx firma sahibi Mustafa Kurt ve siyah beyazlılarda Kulüp Başkanı Tarık Gümüşsoy tarafından atılan imzalar ile yeni sezonda kulübün ismi Motolüx 68 Aksaray Belediyespor olarak TFF 2. Lig arenasında boy gösterecek.

2023-2024 sezonunda sonuna kadar kulübün ana sponsoru ve ismi Motolüx 68 Aksaray Belediyespor olarak gücüne güç katacak.

Yapılan anlaşma kapsamında Motolüx, 2023-2024 sezonunda şehrin markası Aksarayspor’un hem isim sponsoru hem de forma göğüs ve kol sponsoru olacak.

Kulüp başkanı Tarık Gümüşsoy İmza töreninde yaptığı açıklamada; Bu anlaşma her iki taraf içinde hayırlı olsun. Kulübümüz ve Motolüx firması arasında yapılan sponsorluk anlaşması kulübümüzün marka değerine değer katmıştır. Takımımız adına güzel bir sürecin başlaması camia olarak bizleri sevindirdi. Motolüx 68 Aksaray Belediyespor olarak isim değişikliğimiz TFF tarafından onaylanması halinde lige başlayacağız. Bu konuda Motolüx firma yetkilisi Mustafa Kurt’a teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Motolüks firması Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde elektrikli ve benzinli motor ve motosiklet çeşitleri üretimi yapıyor.

Aksaray Belediyesporun sırt reklamında ise Gani Tarhan’ın sahibi olduğu Zirvesan A.Ş. yazacak. Haber: Ağustos GERÇE