Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP teşkilatı ve STK Başkanları Vali Kumbuzoğlu’nu ziyaret etti

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, Ülkü Ocakları Başkanı, KAÇEP Başkanı, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı ve TÜRKAV Şube Başkanı ile birlikte Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu ziyaret etti.

Milletvekili Ramazan Kaşlı, göreve yeni atanan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu. İl Başkanı Çölkesen ve STK Başkanları geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Vali Kumbuzoğlu’na görevinde başarılar diledi.

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarette, Milletvekili Kaşlı, İl Başkanı Çölkesen ve STK Başkanları Aksaray’da yaptıkları ve yapılacak çalışmalara değindi.

Milletvekili Kaşlı yaptığı açıklamada,  “Aksaray İlimize yeni atanan Sayın Valimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu makamında İl Başkanımız, Ülkü Ocakları Başkanımız, KAÇEP Başkanımız, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanımız ve TÜRKAV Şube Başkanımız ile birlikte ziyaret ettik. Misafirperverliği için Sayın Valimize teşekkür ediyor. Şehrimize yapacağı güzel hizmetlerden dolayı kendilerine kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

Haber: Fatma Altınok