Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraysporun transfer etmek istediği Beşiktaşlı forvet

Önümüzdeki hafta başlayacak olan

Önümüzdeki hafta başlayacak olan Türkiye 2.liginde şehrimizi temsil edecek olan 68 Aksaray Belediyespor golcü arayış ısrarı devam ediyor.

Takımın golcüsü Şahin Fıstıkçı’nın sakatlığının devam etmesi ve ligin 2.yada 3.haftasında formasına kavuşacak olmasından dolayı temsilcimiz takımın gol yükünü taşıyacak bir ismi kadrosuna dahil etmek için çalışmalarını devam ettiriyor.

Beşiktaş u19 takımında teknik direktör Önder Karaveli’nin de öğrencisi olan Koray Yağçı’yı transfer edebilmek için büyük uğraşlar veren Aksaray Belediyespor yönetimi, Beşiktaş’tan sonra Hatayspor’un futbolcusu olan 24 yaşındaki Koray Yağçı’yı Hatayspor’dan takıma kiralamak yada alabilmek için yoğun uğraş verse de, Hatay Büyükşehir Belediyesini aşamayınca transferi gerçekleştiremedi.

Koray Yağçı 1.lig ekiplerinden Tuzlaspora kaptırıldı.

Siyah- beyazlı temsilcimiz aradığı golcüyü bir an evvel kadrosuna dahil edebilmek için sportif direktör Yakup Ateş başta olmak üzere transfer komitesi büyük bir uğraş veriyor. Bakalım Aksaraysporun yeni sezondaki golcüsü kim olacak. Tribünleri hangi golcü coşturacak hep birlikte göreceğiz” Haber: Ağustos GERÇE