Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İŞTİR İNSANIN AYNASI LAFA BAKILMAZ

ak parti milletvekili İlknur

ak parti milletvekili İlknur İnceöz, aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı, İl yönetimi ve belediye meclis üyeleri yenihastanede incelemelerde bulundular. 

ak parti milletvekili İlknur İnceöz  burada yaptığı açıklamada; yeni hastanemizhalkımızın hizmetine girmiştir.   İştegördüğünüz gibi dışarıdan duyduğumuza değil yapılan işe bakmak lazım. aynasıiştir kişinin lafa da bakmıyoruz. İcraat ortada harıl, harıl işçiler çalışıyor.allah nasip ederse ek binamız da  en kısazamanda hizmete girdiğinde sağlıkta bir numara olacağız  dedi.

aksaray eğitim ve araştırma hastanesini ziyaret eden  ak parti milletvekili İlknur İnceöz ve aksaraybelediye başkanı haluk Şahin yazgı yeni hastaneyi gezerek incelemelerdebulundular. hastaları ziyaret eden heyet hastalarla hasbihal ederek geçmişolsun dileklerinde bulundular.

 aksaray ak partimilletvekili İnceöz yeni hastane ziyaretinde yaptığı açıklamada; “yeni açılanhastanemizin içerisindeyiz. yaklaşık 400 yataklı hastanemiz. aşağı yukarı herkatı faaliyete geçti. Çok da hızlı taşındılar ben burada başhekimimize İlsağlık müdürümüze ekibimize yürekten teşekkür ediyorum.  29 ekim’de daha önce taahhütname bırakılmasıvesaire para ihtiyaçları vardı. Çok şükür bütün problemleri çözdük vesöyledikleri tarihe ve takvime bağlı kalmak suretiyle taşındılar.  bugün de hastanemizdeki acil servisindeki hastalarımızıziyaret ettik.

“sözümüzü yerinegetirdik”

İnceöz; “daha önce acile girdiğimizde şöyle bir hissiyatvardı. sanki bütün aksaray acilin içindeymiş gibiydi. bugün dedim ki, İl sağlıkmüdürümüze ve başhekimimize hiç hasta yok gibi dediler ki, şuan 250  yatan hastamız var. gerçekten sayı ve mekânın ferahlığınabaktığımızda alınan hizmet kalitesine baktığımızda, öncekine göre çok daha iyifiziksel şartlarda hastanemizde aksaraylı hemşerilerimizi burada yoldan geçenrahatsızlanan hiç temenni etmediğimiz trafik kazası vesaire… tüm herkese hizmetveriyoruz. Çok iyi ve kaliteli bir şekilde fiziki koşullar konusunda aksarayhemşerilerimize bir sözümüz vardı.

“İletişimhalindeyiz ve eski eksiklikleri hızlı bir Şekilde temin ediyoruz”

7 haziran seçimlerinden hemen sonra hastanemizin temeliniatmıştık. Şimdi temelini attığımız hastanenin taşınmasını gerçekleştirdik.hemşerilerimize hizmet veriyoruz. diğer taraftan da bu yazın 200 yataklıhastanemizin, neredeyse 400 yataklı hastanemizin bedeli kadar olan hastanemizintemelini attık. 200 yataklı hastanesi inşaatı da devam ediyor. biraz evvel İlsağlık müdürümüz dedi ki; aksaray’daki hastane inşaatı durdu diye bir şeysöyleniyor dedi. değerli hemşerilerim aksaray hastanemizin inşaatı hiçbirtasarruf ve tedbiri takılmaksızın inşaatımız devam ediyor. burada bir tedbirvar. Şunu çok iyi yapıyoruz. sık sık hastanemize geliyoruz hem müdürümüz hembaşhekimimiz bize ne ihtiyacı varsa onları söylüyorlar. İletişim halindeyiz veeski eksiklikleri hızlı bir şekilde temin ediyoruz. bu konuda çok tedbirliçalışıyoruz, bunu özellikle belirtmek istiyorum.

“İşçiler harılharıl Çalışıyor”

diğer taraftan inşallah bize söz verilen şekildetamamlanacak ve tünel ile buraya bağlantısı gerçekleştirecek. biz buhastanemizin temelini atarken 200 yataklı hastanemizin planlaması ve tünelinigirişini proje bağlantısını, bahçenin içerisinde helikopter nereye inecekkalkacak. bunların tüm planlarını yapmıştık. İşte gördüğünüz gibi dışarıdan duyduğumuzu değil yapılan işe bakmaklazım. aynası iştir kişinin lafa da bakmıyoruz. İcraat ortada harıl harılişçiler çalışıyor. hızlı bir şekilde mevsim kışa dönmeden yapma gayretindeler.onlar da takip ediyorlar bir eksiklik olduğunu da bütün tedbirleriyle birliktebiz kendilerinin yanındayız. ben tüm hastane çalışanlarımıza sağlıkçalışanlarımıza aşağısından yukarısına tüm ekibe teşekkür ediyorum. onların herdaim yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. sağlıkta çok iyi noktadayız. bugüntürkiye amerika’nın da çok önünde bir ülke.

“türkiye sağlıkaçısından İyi noktada”

hepimizin yurtdışında yaşayan akrabaları var ya dagittiğimiz zaman görüyoruz. oradaki sağlık koşullarını ve iddia ediyoruz ki, iddiamızında arkasındayız. türkiye dünyada en iyi sağlık koşullarına en iyi hizmeti verenülke olmaktan ve sağlık turizmi ile de ciddi anlamda bir kazanç sağladığını özelliklebelirtmek istiyorum.  hastanemizde 2 mr 2tomografi cihazı var ve eskiden aksaray’da bir mr vardı.  1 mr hastanede bağlı değildi. oradan sıraalmak gün vermek suretiyle aylarca beklenildiği oluyorduk. biraz önce aşağıdabir mr hastamızla karşılaştık. aynı gün mr çektirebiliyoruz. dünyanın hiçbirsağlık harcaması, böyle bir sağlık gideri, böyle bir sağlık taahhüdününarkasına devlet girmemiştir. bunu özellikle belirtmek istiyorum. aile hekiminegider günlerce aylarca beklerdi. benim erkek kardeşim avustralya yaşıyor çokönemli akrabalarımın bir kısmı avustralya’da yaşıyor. oradaki sağlıkkoşullarından biliyorum. gidip başım ağrıyor, dişim ağrıyor bir mr çektireyimdiye dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok. ama bizim ülkemizde eğer doktormr ihtiyaç var diyorsa tomografi ihtiyaç var diyorsa işte aksaray eğitimaraştırma hastanesi tıp fakültesinin dekanı da burada namık bey’de buradabütüncül olarak sağlık anlamında türkiye çok iyi yerde aksaray’ımızda bunahizmet veren katma değerleri ile beraber. bugün belediye başkanımızla birlikteaksaray’daki  hastanemizi geziyoruz. 200yataklı hastane inşaatı devam ediyor. ben teşekkür ediyorum. heyecanla,gayretle, çapayla tüm çalışma arkadaşlarıma ekip arkadaşlarıma. onlar bu işindestekçisi olmasa biz o soruyu bilemeyiz bize gelmemiş olur. biz bu sorunları çözmekonusunda her zaman pratik ve hızlı…  allah için yaptığımız iş ortada” dedi.

haber yaşar k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un 2024-2025
Sıradaki Haber Aksaray’da gelenek değişmedi; Takımın sağlık sponsoru belli oldu!