Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor İskenderunspor maçı için hazırlıklara başlıyor

Türkiye 2.ligi Kırmızı grubunda

Türkiye 2.ligi Kırmızı grubunda bu sezon mücadele edecek olan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, ligin ilk karşılaşmasını 27 Ağustos 2023 Pazar günü saat 17’de İstanbul’da Eyüpspor standında İskenderunspor ile oynayacak.
10 Temmuz’dan sonra 40 gün boyunca Kızılcahamam’da teknik direktör Önder Karaveli nezaretinde yeni sezona hazırlanan siyah- beyazlı takımımız bu süreçte kadrosunu da sil baştan yeniledi.
Yepyeni kadro ile sezonun ilk karşılaşmasına hazırlanan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, kamp çalışmalarının ardından ligin ilk karşılaşmasına da Kızılcahamam’da hazırlanacak.
Aksaray Belediyesporun Aksaray’daki tesislerdeki eksikliklerin tam olarak giderilmemesinden dolayı takımımız bugün takıma verilen üç günlük iznin ardından yeniden Kızılcahamam’da toplanacak.
Aksaray Belediyespor, Kızılcahamam’da teknik direktör Önder Karaveli yönetiminde İskenderunspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Takımımız Cuma gününe kadar Kızılcahamam’da İskenderunspor maçının teknik, taktik ve oyun çalışmalarını yapacak. Aksaray Belediyespor Cuma günü İstanbul’a geçecek ve ligin ilk maçı için İstanbul’da ter antrenmanını yapıp, Pazar günü oynayacağı ligin ilk karşılaşması için maç saatini beklemeye başlayacak.

Haber: Ağustos Gerçe