Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP 14. Olağan Kongreleri sonucunda Gülağaç ve Güzelyurt İlçe Başkanları belli oldu

Güzelyurt ve Gülağaç ilçelerinin

Güzelyurt ve Gülağaç ilçelerinin Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan kongreleri tamamlandı. Güzelyurt ve Gülağaç ilçelerinin MHP tarafından düzenlenen 14. Olağan kongresi coşku ve heyecanla gerçekleşti. Güzelyurt İlçe Başkanı olarak tekrar Kübra Er, Gülağaç İlçe Başkanı olarak tekrardan Adnan Başbuğ seçildi.
MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, İl Başkanı Mustafa Çölkesen ve teşkilat üyelerinin katıldığı Güzelyurt ilçe 14. Olağan kongresine, Güzelyurt ilçe başkanı olarak tekrardan seçilen Kübra Er MHP teşkilat üyelerine ve katılımcılara teşekkürlerini sundu.

Milletvekili Kaşlı Güzelyurt seçimlerinde yaptığı açıklamada; Milliyetçi Hareket Partisi Güzelyurt İlçe Başkanlığımızın 14.Olağan Kongresini değerli dava arkadaşlarımızın katılımlarıyla coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştirdik. Tekrar güven tazeleyerek seçilen İlçe Başkanımız Kübra Er ve yönetimine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Gülağaç 14. Olağan Kongre seçimlerinin de tamamlanasının ardından İlçe Başkanı olarak Adnan Başbuğ tekrardan göreve geldi. İlçe Başkanı Başbuğ, göreve tekrar seçilmenin gururu içerinde olduğunu belirterek teşekkürlerini sundu.

MHP teşkilatı olarak katılım gösteren Milletvekili Kaşlı yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi Gülağaç İlçe Başkanlığımızın 14.Olağan Kongresini değerli dava arkadaşlarımızın katılımlarıyla coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştirdik. Tekrar güven tazeleyerek seçilen İlçe Başkanımız Adnan BAŞBUĞ ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.
Güzelyurt ve Gülağaç 14. Olağan kongrelerinin tamamlanmasının ardından ilçelerin büyümesi ve gelişmesine yönelik çalışmalar heyecanla beklenirken, Güzelyurt ve Gülağaç İlçe Başkanları tekrar göreve seçilerek güven tazeledi.

Haber: Fatma Altınok