Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da 3. OSB çalışmaları hızla devam ediyor

Ak Parti Milletvekili Hüseyin

Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) 3. Genişleme Alanının Alt Yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan ziyaret sırasında Altınsoy, çalışmalarla ilgili detaylı bilgi alarak yetkililerle istişarede bulundu.

Aksaray OSB’nin büyüme ve gelişme stratejileri çerçevesinde yürütülen 3. Genişleme Alanı Alt Yapı çalışmaları, Milletvekili Hüseyin Altınsoy’un da dikkatini çekti. Altınsoy, OSB yöneticileri ve mühendislerle bir araya gelerek, projenin ilerlemesi hakkında görüştü.

Ziyaret sonrasında yapılan açıklamada, Altınsoy’un Aksaray OSB’nin bölge ekonomisine ve istihdamına olan katkılarına vurgu yaparak, “Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nin büyüme hedefleri doğrultusundaki bu alt yapı çalışmalarını yerinde incelemekten memnuniyet duydum. İş dünyasının ve sanayicilerimizin rekabet gücünü artıracak adımların atılması önemlidir” ifadelerine yer verdi.

Altınsoy’un OSB’nin büyüme stratejilerini yakından takip ettiği ve bölge sanayisinin gelişimine destek verdiği belirtiliyor. OSB yetkilileri ise Milletvekili Altınsoy’un ziyaretinin çalışmaları daha da motive ettiğini dile getirdi.

Aksaray OSB’nin 3. Genişleme Alanı Alt Yapı çalışmalarının, bölgenin sanayi potansiyelinin artırılmasına ve ekonomik büyümesine olumlu katkı sağlaması bekleniyor.
Haber; Fatma Altınok