Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO Heyetinden Rektör Arıbaş’a ziyaret

Aksaray Ticaret ve Sanayi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin ve ATSO meclis üyeleri Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’ı makamında ziyaret etti.
Aksaray Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleşen ziyarette, ATSO heyeti göreve yeni gelen Rektör Arıbaş’ı tebrik ederek görevinde başarılar dileğinde bulundu.

Aksaray Üniversitesi Rektörü Arıbaş, Üniversite ve İş dünyasının iç içe olması gerektiğini vurguladı. Aksaray’da üniversite bitirip iş bulamayan öğrencilere iş bulma imkanı sağlama ve iş dünyasını tanıma yönünde istişare etti.
ATSO Başkanı Koçaş, üniversite ve sanayi iş birliğini üst düzeye çıkması için güçlü bir şekilde çalışılması gerektiğin belirtti. Sanayi olarak büyümekte olan Aksaray için daha çok istihdam sağlanması ve üniversite mezunu gençlerin iş bulma konusunda yaşadıkları sıkıntıları giderecek çalışmalar hakkında görüşme yapıldı.
İş dünyası tanıyan gençlerin başarma olasılığının arttırılması yönelik konu üzerinde duruldu. Üniversite ve iş dünyası iç içe çalışmalar gerçekleştirilmesi hususunda fikir alışverişinde bulunuldu. Aksaray’ın sanayi gücü ve iş potansiyelinin güçlenmesi adına yapılan çalışmalara değindi.
ATSO Başkanı Koçaş, misafirperverliğinden ötürü Rektör Arıbaş’a teşekkürlerini sundu. Rektörü Arıbaş ziyarette bulunan ATSO heyetine teşekkürlerini sundu.
Haber: Fatma Altınok