Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı Polis memurunun kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği anlar güvenlik kamerasında

Aksaray ili Eskil ilçesi

Aksaray ili Eskil ilçesi Güneşli Köyü nüfusuna kayıtlı ve Şırnak’ın Silopi ilçesinde görevli olan Polis Memuru Metin Ak, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Silopi ilçe Emniyet Müdürlüğünde görevli 3 çocuk babası Aksaray Eskil doğumlu 51 yaşındaki polis memuru Metin Ak 2’inci caddede kaldırımda yürürken fenalaşarak yere düştüğü
ve ayağa kalkarak yürümeye çalışan polis memuru Ak tutunmak için marketin merdivenleri tuttuğu sırada diz üstü yere çökerek hayatını kaybetti.

Durumu gören çevredeki vatandaşlar 112 Acil çağrı merkezini arayarak bildirmesi üzerine Polis memuru Polis memuru Metin Ak Silopi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Aksaraylı polis memurunun kalp krizi geçirdiği anlar an ve an bir işyeri güvenlik kamerasına yansıdı.Silopi Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlen Aksaraylı şehit polisin cenaze töreninden sonra cenazesi ikamet ettiği Konya’ya gönderildiği bildirildi.
Haber; Ağustos Gerçe