Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

68 Aksaray Belediyespor’un kabusu son buldu

Aksaray’ın temsilcisi 68 Aksaray

Aksaray’ın temsilcisi 68 Aksaray Belediyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele edecekleri sezon öncesinde, Dağılgan Stadyumu’nun zemininde yaşadığı sorunları çözdü. AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’un girişimleriyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yenilenen stadyum zemini, üç ayrı denetim sonucunda tam not aldı.

Geçtiğimiz sezon 20 yıl aradan sonra 2.Lig hasretine son veren 68 Aksaray Belediyespor’un Dağılgan Stadyumu’ndaki zemin sorunu, ilgili makamların çabalarıyla çözüme kavuştu. AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk liderliğindeki girişimler ve Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ile Hüseyin Altınsoy’un katkılarıyla, stadyum zemini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yenilendi.

18 Temmuz’da Türkiye Futbol Federasyonu tarafından gönderilen denetim heyetinin ilk sınavı geçen stadyum, çimlerin hızla gürleşmesinin ardından 27 Temmuz’da ikinci kez denetlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekiplerinin titiz bakımı ve çaba gösterdiği çim zemin, son denetimde de 15 Ağustos’ta 2.Lig standartlarına uygun raporu aldı.

Başkan Aktürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Dağılgan Stadyumu’nda en acil ihtiyaç çim zeminin yenilenmesi ve standartlara uygun hale getirilmesiydi. Milletvekillerimizin girişimi sonucu geçtiğimiz sezonun son maçının hemen ardından zemin tazeleme ve yenileme çalışmalarını başlattık. Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ummalı bir çalışma ile zemini ilk denetime yetiştirdiler. Bulunduğu konum itibariyle geçmiş sezonlarda yapılan bakımlara rağmen aşınan zemin bu sezon öncesi daha da güçlendirildi. Diğer sezonlara göre bu sezon daha düz ve daha elverişli bir hale getirildi. Artık Dağılgan Stadyumu’nun çim zemini kâbus olmayacak. Yeşil zemin tüm standartlara uygun korunacak. 3 denetimin üçünde de başarıyla geçti. Şehrimize, takımımıza ve taraftarımıza hayırlı olsun” dedi.

Yenilenen zemin ve yapılan denetimler, 68 Aksaray Belediyespor’un gelecek sezon daha iyi koşullarda mücadele etmesini sağlayacak ve taraftarların stadyum keyfini artıracak gibi görünüyor.

Haber: Avni Kuru