Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş basın çalışanları ile bir araya geldi

Aksaray Üniversitesi’nin (ASÜ) yeni

Aksaray Üniversitesi’nin (ASÜ) yeni rektörünün Prof. Dr. Alpay Arıbaş olmasıyla birlikte üniversite rektörlüğüne gerçekleşen ziyaretler sürüyor. Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Aksaray’daki gazeteciler tarafından ziyaret edildi. Ziyaret sırasında gazeteciler ile bir araya gelen Rektör Arıbaş, Aksaray’ın hem bulunduğu konum hem barındırdığı potansiyeller hem de kadim birikimi ile Türkiye için bir önemli bir merkez olduğunu söyledi.

Ziyarete katılan gazeteciler arasında Yenigün Gazetesi Sorumlusu Yaşar Karatay, gazeteciler Hakan Deniz, Abdülkadir Ay, Ali Südemen, Bilal Bölükbaş, Celil Acar, Cennet Akın, Cevat Boysak, Metin Tapanoğlu, Mustafa Geneli, Naci Karaköy, Rasim Gül, Şaban Kumcu ve Yasin Can ve da yer alırken, ziyaret sırasında Rektör Arıbaş’a yeni görevinde başarılar dilediler.

Gazeteciler ile bir araya gelen Rektör Arıbaş, planladıkları her çalışmanın mutlaka bir kent bir de üniversite boyutu olduğunu söyledi. Ziyaret sırasında ayrıca üniversite olarak yapılan işlerin bilinirliğinin artması bakımından medyanın önem arz ettiğine dikkat çekildi. Aksaray’ın, konumu itibariyle Türkiye’yi bağlayan bir noktada yer aldığını, bunun yanı sıra farklı potansiyelleri ve kadim birikimi ile dikkat çektiğini dile getiren ASÜ Rektörü, “Bizim amacımız ASÜ’yü daha yukarılara taşımak. Bunun için sağlık başta olmak üzere, Teknokent, AR-Ge, akademik üretim ve şehirle bütünleşme gibi farklı alanlarda pek çok projemiz var. Tüm bu alanlarda çalışmalar yaparken siyaset kurumundan yerel idareye, sivil toplum kuruluşlarından medyaya kadar her kesimle iş birliği içinde olacağız. Bizim kapımız herkese açık” dedi. Rektör Arıbaş, basın temsilcilerine ziyaretleri münasebetiyle teşekkür etti.

Haber: Ağustos Gerçe