Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

1989 Aksarayspor şampiyonluk hedefi ile sezonu açıyor

2023- 2024 sezonu öncesinde

2023- 2024 sezonu öncesinde Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nde mücadele edecek olan 1989 Aksarayspor kadın voleybol takımı yöneticileri ve teknik ekibi ile sporcuları sezon öncesinde organize edilen akşam yemeğinde bir araya geldi. Camia olarak yeni sezon öncesinde salona inmeden kulüp başkanı Ferit Gemici takıma kaynaşma moral amaçlı düzenlediği akşam yemeğinde renkli görüntüler yaşandı.

Programda hedeflerinin 1.lige yükselmek olduğunu söyleyen kulüp Başkanı Ferit Gemici: ‘Bu sene yönetim olarak tek hedefimiz şampiyonluk olacak. 2 yıldır play off oynuyoruz ama bu sezon hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bütün şehri yanımızda olmaya davet ediyorum” dedi.

1989 Spor Baş antrenörü Tuncay Öcal ise konuşmasında, “Bugün Ferit Başkanımızın da doğum günü ve doğum günün kutluyorum. Yeni bir heyecan ve yeni bir solukla birlikte Aksaray’da voleybolun temelinden başlayarak, inşallah bu sene Ferit Başkan’ında hayallerini gerçekleştirebileceğimiz birinci lig öncelikli daha sonra da Sultanlar ligini hedefleyerek yola çıktık. Bugüne kadar çalıştığımız takımlarda her zaman play of görmüş, final görmüş bir isim olarak söylüyorum ki, Kurmuş olduğumuz ekipte bize bu heyecanı yaşatacak sporculardan oluştu. Özellikle sporcularımızı seçerken geçen sezon ki performanslarını da göz önünde bulundurarak o şekilde transferleri gerçekleştirdik. Yapacağımız bir iki tane daha transferlerle birlikte takımımızı daha çok kuvvetlendirip, İnşallah bu sene 1989 Aksarayspor kulübünü birinci ligde hepimiz alkışlayarak, ve Aksaray halkının da destekleri ile birinci ligde temsil edecek şekilde inşallah o gururu yaşatacağız” dedi.

Yemek sonrasında takım yönetimi, antrenörler ve sporcular doğum günü olan kulüp başkanı Ferit Gemici’ye kulübün arması olan pasta sürprizi yaparak doğum gününü kutladı. Sporcular doğum gününde Başkan Gemici’ye şampiyonluk sözü verdi.

Haber: Ağustos Gerçe