Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karkın Köyü Muhtarı Keser, Karkın köyüne çarşı kurdu

Karkın köyü muhtarı Orhan

Karkın köyü muhtarı Orhan Keser, köy halkının eksiklerinin gidermesi ve Hasandağı’na giden vatandaşların alışveriş yapabilmeleri adına köyde 8 tane dükkân yaptırdı. Dükkândan elde edilen kiralarla köy halkına katkı sağlamayı ve iş imkanı sunmayı hedefleyen köy muhtarı Keser, Karkın köy halkına ve Hasandağı’na giden vatandaşlara hizmet vermeyi hedefliyor.

Karkın köy muhtarı Keser, Karkın köyünde çarşı olması amacıyla yaptırdığı 8 dükkanı market, pide fırını, İzmir bombası, eczane, restoran gibi çeşitli sektörlere kiraya verdi. Yaptırmış olduğu dükkanlar ile köy halkına katkılar sunmayı hedefleyen Muhtar Keser; “Her zaman devletin kapısını çalmayalım. Köye bir gelir olsun. Ufak tefek ihtiyaçlarımızı bu şekilde halledelim diyerek bu dükkânları yaptırdık. Köyümüzün bir çarşısı olsun, gelen vatandaşlarımız çarşımızdan alışveriş yapsın istedik. Her dükkânda üçer, dörder kişi çalışsa, 25-30 kişiye gelir kapısı, geçim kaynağı olur dedik. Şu an dükkânlarımız çalışır durumdadır. Ufak tefek eksiklerimiz kaldı. Bunları da hallettikten sonra Valimizi, Belediye Başkanımızı çağırıp güzel bir açılışla çarşımızı açacağız.” dedi.

Hasandağı’nı giden vatandaşlara alışveriş imkanı sağladığını ifaden Muhtar Keser; , “Özellikle hafta sonları iki-üç bin araç köyümüzden geçiyor. Bu vatandaşlarımızın köyümüzden alışverişlerini yapabilmelerine olanak sağlamış olduk” diyerek bundan sonra Hasan Dağı’na gidecek vatandaşların alışverişlerini köyden yapabileceklerini ifade etti.

Haber: Fatma Altınok