Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer kenti nitelikli projeler ile geleceğe taşıyor

Aksaray Belediye Başkanı Evren

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer göreve başladığı süre boyunca yapmış oldukları hizmetler ve son bir ay içerisinde Ankara’ya gerçekleştirilen ziyaretler hakkında açıklama yaptı. Başkan Dinçer açıklamasında, Aksaray’ın kent kimliği kazanması adına yapılacak olan çalışmaların sayısının ve niteliğinin artacağını ifade etti.
Geçtiğimiz günlerde, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve Aksaray Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ile birlikte Ankara’ya giderek bakanlar ile görüşme gerçekleştiren Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, ziyaret esnasında Aksaray’ın durumunu ve şehir için yapılabilecekleri gündeme getirdi.

Gerçekleştirilen ziyaretler hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Dinçer, “ Son bir aydır, sayın valimiz, milletvekillerimiz, il başkanımızla beraber Aksaray’ımızın sorunlarının çözümü noktasında doğrudan icra makamı olan sayın bakanlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu konuda kendilerine bir brifing veriyoruz. Şehrimizin durumu, hal ve vaziyeti hakkında, ihtiyaçları, talepleri nedir birinci elden kendilerine iletiyoruz. Sağ olsun çok yakın ilgilerini görüyoruz. Bu dönem içerisinde inşallah çözüme kavuşması gereken sorunlarımız tek tek ele alınarak hızlı bir şekilde hayata geçirilecek. Sayın bakanımızdan bunların müjdesini alıyoruz. Aksaray’ımız Ankara’ya yakın bir il. Büyük şeylerle çevrelenmiş ve göç alan bir il ve bu sebeple Aksaray’ımız Türkiye’nin gündeminde. Tüm bakanlarımızın öncelikli hizmet sıralamasında yer alan bir ilimiz. Ülkemizin ekonomik konjonktürü, imkânları çerçevesinde bundan sonraki süreçte de aynı taleplerimizi sayın bakanlarımıza ileteceğiz. Kendileri de yakın takipte olduklarını ilettiler.” İfadelerini kullandı.

Göreve geldiği süre boyunca dört buçuk yıldır Aksaray’a yapılan projelerden söz eden Başkan Dinçer, projelerin niteliğini artırarak çalışmalara hız kazandırılacağını dile getirerek, “Göreve geldikten sonra hızlı bir şekilde Aksaray’ımızın ihtiyaçları nelerdir, Aksaray Belediyesi olarak neler yapacağız, vatandaşımıza hayatı kolaylaştırmak, şehrimizi güzel yapmak, Aksaray’ı bir kent kimliğine bürümek için hızlı bir şekilde çalışmalara koyulduk. Tabi burada referans noktamız; vatandaşımızın hayat kalitesini yükseltmek, aynı zamanda çevre illerimizdeki büyük şehirlerimizdeki vatandaşlarımız ne tür hizmetler alıyor, biz de bunların hangilerini Aksaray’ımıza getirebiliriz, Aksaraylı vatandaşımızla buluşturabiliriz oldu. Bunun arayışı ve çalışması içerisine girdik. Bu kapsamda biz açıkladığımız, vaat ettiğimiz projelerin çok çok daha fazlası projeyi hayata geçirdik. Biz çalıştık, Cenab-ı Allah nasip etti, hemşerilerimiz desteklediler. Bu şekilde de hizmetlerimizi Aksaraylı vatandaşlarımıza sunmaya devam ediyoruz. Malumunuz bazı projelerimiz var. Uzun vadede, uzun süre gerektiren hizmet ve projeler bunlar. Onların yapım aşamaları ve süreçleri devam ediyor. Kimileri kısa vadede hemen hayata geçmiş, vatandaşımıza doğrudan dokunan hizmetlerimiz. Bundan sonraki süreçte de içerik itibari ile nitelikli projelerimizin sayısını artırmak ve çeşitlendirmek adına çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Zaman içerisinde hemşerilerimizle de bunları paylaşmaya devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

Haber: Ağustos Gerçe