Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy yerel seçimlere yönelik konuştu

Yaklaşan yerel seçimler için

Yaklaşan yerel seçimler için partilerde hareketlilik başladı. AK Parti’nin Aksaray Belediye Başkanı adayı kim olacağı merakla beklenirken MHP ile bir ittifak yapılıp yapılmayacağı yine merak konusu oluyor. MHP ile ittifak yapılıp yapılmayacağı hususunda 7 Ekim tarihinde gerçekleşmesi beklenen AK Parti Olağanüstü Genel Kurulu toplantısında netleşeceğini beyan eden Milletvekili Hüseyin Altınsoy; “Cumhurbaşkanımız ve partimizin yetkili kurullarının alacağı karar sonrasında kim aday gösterilirse gösterilsin biz arkasındayız. El ele, kol kola çalışıp 2024 Yerel Seçimlerinden de zaferle çıkacağız” şeklinde konuştu.

Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP tekrar ittifak olup olmayacağı Aksaraylı vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Yerel seçimlerde ittifak konusuna yönelik açıklama yapan Milletvekili Altınsoy şu an netleşen bir durum olmadığını belirterek; “MHP ile birlikte bir aday çıkarıp birlikte mi çalışacağız konusunda kulislerde söylentiler var ama kesinleşen bir durum yok. Bu konuda Genel Başkanlar seviyesinde bir konuşma yapılıp bir gelişme olur mu diye bekleyip göreceğiz. Bizim,  7 Ekim’de Olağanüstü Genel Kurulumuz var. Orada Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ve MYK netleşecek. Ondan sonra bu konu üzerinde durulup, ittifak konusunda bir karar alınacağını ve alınan kararını bizlere tebliğ edileceğini düşünüyorum.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından belirlenecek olan adaya yönelik konuşan Milletvekili Altınsoy; “Ben il başkanlığı yaptığım dönemde, girdiğimiz her seçimde bütün teşkilatı topladım. Arkadaşlarıma, Cumhurbaşkanımız kimi takdir ettiyse biz onun peşinde koşup çalışacağız dedim. Nihai kararı veren Cumhurbaşkanımız ve partimizin yetkili kurullarıdır. 2024 yılında da aynı olacağını, bir teşkilat disiplini içerisinde çalışılacağını düşünüyorum. Kim aday gösterilirse, adayımızla birlikte el ele kol kola çalışacağız. Zaferle çıkacağımız bir seçim yaşayacağımıza inanıyorum” dedi.

Haber: Fatma Altınok