Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil İlçe Müftülüğü tarafında yaz Kur’an kursu kapanış programı yapıldı

Eskil’de yaz Kur’an kursu

Eskil’de yaz Kur’an kursu kapanış programı yapıldı. İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen programa Eskil Kaymakamı Yunus Coşkun, Belediye Başkanı Necati Belgemen ve kurum müdürleri ile yaz Kur’an kurslarında eğitim veren eğitimciler, çocuklar ve aileleri katıldı.

Çocukların yaz tatilin değerlendirmeleri amacıyla açılan yaz Kur’an kursları kapanış programları ile tamamlanıyor. Yaz Kur’an kurslarıyla çocuklar ahlaki açıdan hem bilgileniyor hem de İslami açıdan Kur’an bilgisine sahip olması hedefleniyor.

Eskil İlçe Müftülüğü tarafından düzenlene kapanış programında konuşma yapan Kaymakam Coşkun, yaz boyunca emeklerini esirgemeyen eğitimcilere ve kurslara katılım sağlayan öğrencilere teşekkürlerini sundu. Veliler, yaz Kur’an kurslarının çok verimli geçtiğini ifade ederek bu geleneğin her yıl devam etmesinin önemine ve çocukların dinini öğrenmesine kursların katkısının çok büyük olduğuna vurgu yaptı.

Öğrenciler aldıkları eğitimlerin çok faydalı olduğunu söyleyerek, hem eğlenceli anlar yaşadıklarını hem de Kur’an bilgisine sahip olduklarını ifade etti.

Kapanış programında, Kur’an-ı Kerim okundu, slayt gösterileri, piyes, bilgi yarışması etkinliği yapıldı. Öğrencilere sürpriz hediyeler verilerek kapanış programı piknik ile sonlandı.

Haber: Fatma Altınok