Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır, Tüm kesimlerin ortak derdi derinleşen ekonomik kriz

İYİ Parti Milletvekili Turan

İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, Pınarbaşı ve Kızılkaya köylerinde vatandaş ve esnaflarla bir araya geldi.
Milletvekili Turan Yaldır, seçimlerinden ardından vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ederek vatandaşların istek ve sorunlarını dinliyor.

       

Türkiye genelinde yaşanan ekonomik krize yönelik vatandaşların sorunları dinleyen Milletvekili Yaldır, emeklisinden çiftçisine herkesin sorunu derinleşmekte olan ekonomik kriz olduğunu vurguladı. Son zamanlar yapılan zamlarla birlikte esnaf ve vatandaşlar yaşadıkları sorunları ziyarette bulunan Milletvekili Yaldır’a anlattı.
Pınarbaşı köyünde ziyarette bulunan Milletvekili Yaldır, muhtar Mustafa Sarılkan ile buluştu. Muhtardan köy hakkından bilgiler aldı. Milletvekili Yaldır muhtar ziyaretinin ardından Pınarbaşı köy halkıyla bir araya geldi. Köy halkını istek ve sorunlarını dinleyen Milletvekili Yaldır, çözüm bulma yolunda neler yapılabilir köy halkıyla istişare etti.
Pınarbaşı köyü ziyaretinin ardından Kızılkaya köyüne giden Milletvekili Yaldır, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Kızılkaya köyü halkının istek ve sorunlarını dinledi.
Milletvekili Yaldır, köy ziyaretlerinde bulduğu esnada esnaf ve vatandaşlar ülke genelinde yaşanan ekonomik krize değindi. Vatandaş ve esnaf yaşanan ekonomik krizden ötürü sorunlarını dile getirdi. Enflasyon ülkenin belini bükerken bu durumdan etkilenen vatandaş ve esnaf Milletvekili Yaldır’a yaşadıkları sorunları aktardı.
Milletvekili Yaldır köy halkının sorunlarına yönelik yaptığı açıklamada; . “Köylüsünden şehirlisine, emeklisinden esnafına, çiftçisinden işçisine tüm kesimlerin ortak derdi her gün daha da derinleşen ekonomik kriz” şeklinde konuştu.
Haber: Fatma Altınok