Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer, Muharrem ayında İmam Hüseyin Camii’nde aşure dağıttı

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Muharrem ayı dolayısıyla İmam Hüseyin Camii’nde düzenlenen özel programda cami cemaatiyle bir araya geldi. Cuma namazının ardından gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Dinçer, Aşure dağıtarak katılımcılara birlik, beraberlik, kardeşlik ve bereketin sembolü olduğunu ifade etti.

       

Başkan Dinçer, yaptığı konuşmada, Aşurenin paylaşmanın ve dayanışmanın önemini yansıttığını belirterek, “Aşure, bizim bir arada olma irademizi ve Aksaraylılar olarak birbirimize olan sevgi ve saygımızı pekiştiriyor. Bugün burada birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Halil İbrahim bereketine de atıfta bulunan Başkan Dinçer, şehre değer katma amacıyla çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı. Aksaraylıların birlikte daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerlemeleri gerektiğini vurgulayan Dinçer, “Aksaray’ı daha da geliştirmek ve büyütmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Muharrem ayı boyunca gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin, şehir halkının kaynaşmasına ve dayanışmasına katkı sağladığı gözlemlenirken, Başkan Dinçer’in Aşure dağıtarak bu anlamlı geleneği sürdürmesi de takdir topladı.

Haber: Fatma Altınok