Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genel Sekreter Canpolat, köy yollarında incelemede bulunuyor

Aksaray Vali Yardımcı ve

Aksaray Vali Yardımcı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, birim müdürleri ile birlikte Ekecikgödeler – Fatmauşağı – Çolaknebi – Macarlı – Çavdarlılar köylerinin bağlantı yollarında gerçekleşen yol çalışmalarında incelemelerde bulundu.

     

Ekecikgödeler – Fatmauşağı – Çolaknebi – Macarlı – Çavdarlılar köylerinde incelemelerde bulunan heyet, bağlantı yollarında emülsiyon sathi kaplama asfalt yol yapımı, altyapı ve PMT serimi çalışmalarında inceleme yaptı.
Köy yollarında gerçekleşen yapım, onarım çalışmalarına yönelik bilgiler alan Genel Sekreter Canpolat, köy yollarında ulaşımı rahatlaması hedeflenen yol çalışmalarını yakından takip etmeye devam ediyor.
Köy, kasaba ve beldeler gerçekleşen yol çalışmaları trafikte oluşabilecek olası kazaları öncelemek, yollarda konfor sağlamak ve ulaşımı rahatlatması hedefleniyor. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapım aşamasında olan yol çalışmalar Genel Sekreter Canpolat tarafından kontrol ve denetimleri sağlanıyor.
Genel Sekreter Canpolat ve birim müdürleri ile beraber Ekecikgödeler – Fatmauşağı – Çolaknebi – Macarlı – Çavdarlılar köylerinde bağlantı yollarında gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgiler alarak incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Canpolat yol çalışmaların hız kazanması adına ekiplerle istişare etti.
Haber: Fatma Altınok