Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni sportif direktör Yakup Ateş oldu

Aksaray Belediyespor’un yeni sportif

Aksaray Belediyespor’un yeni sportif direktörü Yakup Ateş oldu
Türkiye 2.ligi Kırmızı grubunda mücadele edecek olan 68 Aksaray Belediyespor’un yeni sportif direktörü Yakup Ateş oldu.
1981, Sivas doğumlu Yakup Ateş, Siyah beyazlı takımımızda Hakan Menekşe’den boşalan sportif direktörlük görevine getirildi.
Aksaray Belediyespor kulübünden yapılan açıklamada, Kulübümüzün yeni sportif direktörü Yakup Ateş oldu. Yapılan anlaşmanın ardından açıklamalarda bulunan sportif direktör Yakup Ateş şu ifadelere yer verdi. “Aksaray Belediyespor geçen yıl başarılı bir sezonu geride bırakarak şampiyonluk ipini göğüsledi ve çok büyük bir başarı elde etti. Öncelikle elde edilen şampiyonluk için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

Kulübümüz bu yılda çok iyi bir yapılanma sürecinde. Transfer döneminin hemen başında Önder Karaveli hocam ve 2.lig tecrübesi birçok isimle anlaşarak bu sezonda iddialı olacaklarının mesajını verdi.

68 Aksaray spor camiasına geldiğim için çok mutluyum. Aksaray şehri futbolu seven taraftarıyla bulunduğu her klasmanda başarıyı kovalayan köklü bir camia. İnşallah bende başarılı olmak adına tüm tecrübelerimle takımız için azami ölçüde gayret göstereceğim atılan imzalar her iki taraf içinde hayırlı olsun” dedi.

Başarılı sportif direktör Ateş daha önce Sancaktepe Belediyespor, Hekimoğlu Trabzon FK, Çorum FK ve son olarak Sarıyer takımlarında görev yaptı. Haber: Ağustos GERÇE