Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, “Vali Aydoğdu halk insanıydı”

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımla Vali Aydoğdu hakkında açıklama yaptı.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, 10 Ağustos Perşembe günü Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Erzincan Valiliğine atanan ve üç buçuk yıldır Aksaray’da görevini icra eden Vali Aydoğdu hakkında açıklama yaparak kendisine teşekkür etti.

Başkan Özkök konu hakkında yaptığı açıklamada, “bildiğiniz gibi bu gece Cumhurbaşkanımız tarafından atanan kararname ile şehrimize üç buçuk yıl önce gelen, halk insanı Hamza Aydoğdu ile dolu dolu görevler ihya ettik. Öncelikle Aksaray’da insanlara dokunabilen, değer gösterebilen, sahada bizzat ilgilenen, sorunlar noktasında çözüme ulaşabilen ve sonuç odaklı düşünceleri ve yaptıklarıyla Sayın Valimiz ile dolu dolu bir üç buçuk yıl geçirdik.” Diyerek sözlerine başladı.

Başkan Özkök konuşmasının devamında, “Sayın Valimiz insani kişiliği ile ikili ilişkileri ile Ankara’daki bürokrasideki etkinliği ile şehrimize vermiş olduğu hizmetlerle, STK’lar, bürokratlar ve vatandaşlarla olan yakınlığından dolayı bir vali hem dost, hem vali, hem devlet, hem köylü olabilen bu özelliği ile yedisinden yetmişine insanların dertleriyle dertlenen sorunlarına çözüm üreten bir valiyle çalışmanın gururunu yaşadık. Biz bu manada Aksaray Ticaret Borsası olarak valimizin geldiği günden bu yana yaklaşık 700-800 milyon civarında bir yatırım gerçekleştirdik. Bu yatırımlarımız hakikaten insanlara dokunabilen ve faydası olan yatırımlar olarak nitelendirilebilmektedir. Birincisi Eskil Tarım Ticaret Merkezini gerçekleştirerek Türkiye’nin en büyük tarım ticaret merkezini yapmamızda çok büyük destekleri olmuştur. Dünya görüşüyle, tarımı ve insanların geleceğini iyi okuyabilme yeteneğiyle Karkın Seracılık Organize Sanayinin kurulması yönünde yakın çalışmasında beraber oldum. Biliyorum gayretli ve heyecanlı çalışmasıyla Karkın OSB’mizin kuruluşunu gerçekleştirdik.” İfadelerine yer vererek Aksaray Valiliği görevini üç buçuk yıl boyunca yürüten Hamza Aydoğdu’nun yapmış olduğu hizmetlerin bazılarına değindi.

Sözlerinde Vali Aydoğdu’nun halk insanı olduğunu dile getiren Özkök, “Bizden biriydi bizim gibiydi. Halkın insanıydı. Hamza Aydoğdu’nun üç buçuk yıllık görev sürecinde biz kendisinden memnun olduk. Rabbim de ondan memnun olsun. Ülkemizin önemli şehirlerinden bir tanesine vali olarak atanıyor. Orada da yolunun bahtının açık olmasını diliyoruz. Gelecek Sayın Valimiz için de Aksaray’a değerli yatırımlar yapacağımıza inanıyoruz. Şimdiden kendisine de hoş geldiniz diyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe