Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müftü Işıldar, Ortaköy yaz Kur’an kursu kapanış programına katıldı  

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, Ortaköy İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan yaz Kur’an kursu kapanış programına katılım gösterdi.

Ortaköy İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan programa, Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe, İlçe Müftüsü İdris Karakaya ve daire amirleri katıldı. Ortaköy İlçesinde bu yaz döneminde 58 camide, 6 Kur’an kursunda yaz Kur’an kursu açıldı. 79 öğretici kurslarda görev yaparak 1529 yaz Kur’an kuruş öğrenciye eğitim, öğretim ve kültürel katkı sağlanmış oldu.

     

Ortaköy’de düzenlenen program İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Programda Ortaköy Kaymakamı Karatepe yaz Kur’an kursu vesilesiyle öğrencilerin yaz aylarını verimli geçirmelerine katkı sağlayan ve böyle bir çalışmanın gerçekleşmesinden ötürü herkese teşekkürlerini sundu.

İl Müftüsü Işıldar programa davet edildiği için teşekkürlerini sunarak öğrencileri yetiştiren aile ve öğreticilere teşekkürlerini sundu. Çocukların organize olarak ilahi söylemesiyle program devam etti.

Programda erkek öğrenciler için camiye gel ödülünü al ve kız öğrenciler arasında düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye girenler öğrencilere ödül takdim edildi.

Haber: Fatma Altınok