Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

68 Aksaray Belediyespor, forma reklam sponsoru arıyor

Aksaray Belediyespor bu sezon

Aksaray Belediyespor bu sezon Türkiye 2.liginde mücadele edecek. Siyah beyazlılar 10 Temmuz’dan bu yana da Kızılcahamam’da sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Takımın başına ise Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Önder Karaveli ve ekibi getirildi. Aksaray Belediyesporun başına Önder karaveli getirilince, ülke genelindeki tüm spor kamu oyununda dikkatlerini çekti. Spor kamuoyu ve alt ligler Aksaray Belediyespor’un bu sezon alacağı sonuçları şimdiden merak etmeye başladı.

Önder Karavaeli ve ekibi de Aksaray Belediyespor’un ligde başarılı olabilmesi için sezonu da erken açtı. Lig hazırlıklarına 20 gün önce başladı.

Aksaray Belediyespor ülke gündeminin takip edilen takımı olurken, takım bu sezon Umbro markası ile sahaya çıkacak.  Aksaray Belediyespor takımının forma sırt reklam sponsoru ise Zirvesan A.Ş. oldu.

Ancak takımın Göğüs reklam sponsoru hala belli olmadı. Sponsor belli olmayınca Aksaray Belediyespor yönetimi de forma baskısını son ana kadar bekletiyor.

Aksaray Belediyespor yönetimi bu günlerde formanın önünde yazacak reklam sponsoru arıyor. Bu yönde şehrin önde gelen yatırımcısı, sanayicisi, iş adamı ve Aksaray sevdalılarının takıma forma ve sisim sponsoru olma konusunda görüşmeler yapıyor. Bu yönde talipli olmak isteyen yatırımcılardan da haber bekliyorlar.

Geçtiğimiz sezon Aksaray Belediyesporun göğüs reklamı İnova Hastaesi sırt reklamında ise Metropol Koleji vardı. Şehrin sağlık markasını formanın önünde eğitim markasını da sırtında taşımıştı. Bu sponsorlarla da Aksaray Belediyespor sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı.

Şimdi Aksaray Belediyespor yeni sezona yelken açarken, forma sponsorları konusunda gelecek teklifleri ve görüşmeleri bekliyor.

Haber Avni Kuru