Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Aydoğdu, Çeltek köyünde

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu,

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Çeltek köyünü ziyaret ederek köy halkıyla bir araya geldi. Vali Aydoğdu’ya ziyareti esnasında; Aksaray Tarım İl Müdürü Bülent Saklav, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, İŞKUR Müdürü Mahmut Akkuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız eşlik etti.

     

Vali Aydoğdu, Aksaray ilinin köy ve kasabalarını sık sık ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmesi vatandaşlar tarafından takdir edilirken Vali Aydoğdu vatandaşların istek ve sorunlarını yakından takip ediyor.
Çeltek köyünü ziyaret eden Vali Aydoğdu, köy halkının istek ve sorunlarını bizzat dinleyerek çözüm bulma yolunda istişare etti. Köy halkıyla hasbihal eden Vali Aydoğdu, çocuklarla da samimi anları kameralara yansıdı.
Çeltek köyü halkı tarafından sıcak karşılanan Vali Aydoğdu, köylerin gelişimi ve büyümesi adına köy halkının istek ve taleplerine etkili ve hızlı çözüm bulmaya devam ediyor.
Vali Aydoğdu, Çeltek köyünde gelenek ve göreneklerin hala devam ettiğine bizzat yakından gören Vali Aydoğdu, kültürlerin gelecek nesillere aktarılmasının hala devam ediyor olmasına dikkat çekti.
Vali Aydoğdu Çeltek köyü ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada; “Gelenek ve göreneklerimizin yaşatılması ve nesilden nesile aktarılması çok önemli. Çeltek köyü bu hususta güzel bir örnek” şeklinde ifadesine yer verdi.
Haber: Fatma Altınok