Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyin Sultanları  Aksaray’da hazırlanıyor

Sultanlar Ligi’nde Aksaray’ımızı temsil

Sultanlar Ligi’nde Aksaray’ımızı temsil eden Kuzeyboru kadın voleybol takımı yeni sezon hazırlıklarına Aksaray’da, Aksaray spor salonunda devam ediyor.

2 Ağustos‘ta başlayan Kuzeyboruspor’un yeni sezon hazırlıkları kulübün baş antrenörü Mehmet Nuri Bedestenlioğlu nezaretinde devam ediyor. Kuzeyboru voleybol takımı dördüncü sezonunda Sultanlar Ligi’nde Aksaray’ımızı temsil edecek.

Geçtiğimiz sezona nazaran bu sezon kadrosunda büyük oranda değişiklik yapan Kuzeyboru kadın voleybol takımının yeni sezon hazırlıkları Aksaray’da 17 Ağustos’a kadar sürdükten sonra temsilcimiz 20 Ağustos- 2 Eylül 2023 tarihleri arasında ise Çanakkale’de çalışmalarına devam edecek.

Kuzeyboru yönetimi bu sezon aldığı kararla kadrosunda büyük oranda değişiklik yaptı. Yeni sezonda yeni başarılara imza atmak isteyen Kuzeyboru kadın voleybol takımının amacı Aksaray’ımızı Sultanlar liginde hem başarıyla temsil etmek, hem de salon sporuna Aksaray’daki ve çevre illerdeki sporseverleri de çekmek olacak.

Kuzeyboruspor’un müsabakaları geçtiğimiz sezonlarda tribünler ful çekerek, maçları oldukça ilgi görüyordu. Haber: Ağustos GERÇE