Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Aydoğdu başkanlığında İl Asayiş toplantısı yapıldı

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu,

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Hacı Ali Büber ile birlikte İl Asayiş toplantısı gerçekleştirdi.

Vali Aydoğdu’nun makamında gerçekleşen toplantıda Aksaray yaşanan asayiş olaylarının üzerinde istişare edildi. Yasadışı olaylara yönelik yapılan operasyonlara değinen Jandarma Komutanı Büber, Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonları belirtti.

Aksaray Valisi Aydoğdu başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Aksaray’da suç ve suçlulara yönelik çalışmalara ara vermeksizin devam eden teşkilat birimleri, şehrin huzur ve güvenliği sağlamak adına verilen mücadelelerin tüm hızıyla devam edildiği vurgulandı.

Toplantıda huzur ve güvenin sağlanması amacıyla yürütülen asayiş operasyonları üzerine değerlendirme yapıldı. Vatandaşların güvenliğini koruyan Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı, toplantı esnasında Aksaray’da suç oranın en aza indirilmesine yönelik faaliyetlere değindi.

Son zamanlara trafikte yaşanan kazaların önlenmesi amacıyla kazaları en az indirilmesine yönelik denetim ve kontrollerin arttırıldığını ve kural dışı olayların yaşanmaması adına çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği belirtildi.

Aksaray Valisi Aydoğdu, şehrin güvenliğinin sağlanması adına çalışmaların devam edilmesi gerekliliğini vurgulayarak, vatandaşların huzurunun bozulmamasının ve korunmasının altını çizdi.

Haber: Fatma Altınok