Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genel Sekreter Canpolat köy ziyaretlerinde bulundu

Aksaray Vali Yardımcısı ve

Aksaray Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, köy ziyaretlerinde bulunarak halkın istek ve taleplerini dinliyor.
Genel Sekreter Canpolat’a köy ziyaretleri esnasında Meclis üyeleri Veysel Yıldız, Cavit Çıtak ve birim müdürleri eşlik etti.

Çolaknebi ve Yaylak köyü halkı tarafından sıcak karşılanan Genel Sekreter Canpolat ve beraberindeki heyet, vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve talepleri dinleyerek istişare etti.
Çolaknebi köyü ve Yaylak köyünü ziyaret eden Genel Sekreter Canpolat, köy halkıyla bir araya geldi. Köy halkıyla hasbihal eden Genel Sekreter Canpolat, istek ve sorunları diledi. Köy halkının istek ve taleplerini yakında takip ederek hızlı ve etkili çözüm bulmak adına çalışmalar yürüten Genel Sekreter Canpolat, köy halkının isteklerini bizzat dinledi.
Köylerin gelişimi ve büyümesi açısından köylerde eksik olan ve köy halkının sorunlarına yönelik ziyaretler gerçekleştiren Genel Sekreter Canpolat, köylerde gerçekleşen yol çalışmalarının yanı sıra köy halkının istek ve taleplerini alarak etkili çözüm bulmaya çalışıyor.
Haber: Fatma Altınok