Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yaz spor okulları, çocuklara sporu sevdiriyor

Yaz spor okulları, çocuklara

Yaz spor okulları, çocuklara sporu sevdiriyor
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, Türkiye genelinde yaz dönemlerinde özellikle okulların tatil olması dolayısıyla çocukların, gençlerin yaz aylarını daha verimli, donanımlı geçirmeleri için hayata geçirdiği bir proje olarak ön plana çıkan yaz spor okulları, yaz tatilinde çocuklar için büyük bir fırsata dönüşüyor.
Yaz Spor Okulları hakkında bilgi veren Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, “Aksaray İl Müdürlüğü olarak bu kapsamda yaz spor okulları olarak toplamda 16 branşta şu anda çalışmalarımız devam ediyor. 84 antrenörümüz il merkezimizde ve ilçelerimizde atletizmden badmintona, futboldan basketbola, voleybola tekvandoya, kareteden judoya kadar gençlerimizin talep ettiği bütün branşlarda yaz spor okullarımız verimli bir şekilde devam ediyor. Özellikle bu sene yaz spor okullarımız yüzme başta olmak üzere futbol ve takım sporcularımıza çok ciddi manada bir rağbet oldu.


Bizler de il Müdürlüğümüz olarak çocuklarımızın ilk defa sporla tanışmaları anlamında bir fırsat olan bu yaz aylarında bu çalışmaları yaparak çocuklarımıza bir sporu sevdiriyoruz. Sporun güzelliklerini gösteriyoruz ve sporu bir yaşam tarzı haline getirmeleri için çalışmalar yapıyoruz.
Bu kapsamda da şu anda il spor merkezlerimizde yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir.” dedi.

haber: Ağustos GERÇE