Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir müjde dolu paylaşım yaptı

Ortaköy Belediye Başkanı Ali

Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir müjde dolu bir paylaşım.yaptı.

Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, ilçenin gelişimi için önemli bir adımı sosyal medya üzerinden duyurarak halkı sevindirdi. Yunus Emre Organize Sanayi Bölgesi’nin tapularının nihayet çıktığını müjdeleyen Başkan Özdemir, “Çok şükür Yunus Emre Organize Sanayi Bölgemizin Tapuları çıktı. Artık daha fazla üreten bir Ortaköy olacak. İlçemize hayırlı olsun” ifadeleriyle sevincini paylaştı.

Bu uzun süren çalışmanın sonucunda elde edilen tapu belgeleri, Ortaköy’ün ekonomik ve endüstriyel açıdan önemli bir potansiyele sahip olan bölgenin gelişimine ivme kazandıracak. Organize Sanayi Bölgesi’nin tapularının çıkması, yatırımcıların ilgisini çekerek ilçenin sanayi ve istihdam alanında güçlenmesine katkı sağlayacak.

Başkan Özdemir, Ortaköy halkına olan güvenini ve ilçenin geleceği için yaptığı çabaları göstererek, yerel kalkınmaya yönelik çalışmalarına da devam edeceğini belirtti. Başkan Özdemir, açıklamasının devamında; Bu projenin Ortaköy’e kazandırılmasında emeklerini esirgemeyen Valimiz Hamza Aydoğdu’ya,  Ak Parti Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve İl Başkanımız Hamza Aktürk olmak üzere hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Organize Sanayinin kurulması ile bölgedeki işletmelerin ve sanayicilerin daha verimli bir şekilde üretim yapabileceği bu gelişme, ilçenin ekonomik büyümesine istihdama katkıda bulunacağına vurgu yaptı.

Ortaköy halkı, Başkan Özdemir’in liderliğindeki yönetimin ilçe için getireceği olumlu değişikliklerle umut dolu bir geleceğe adım atıyor. Yunus Emre Organize Sanayi Bölgesi’nin tapularının çıkmasıyla birlikte, ilçenin yerel ekonomisine güç katılacak ve üretim sektörü önemli bir ivme kazanacak.Haber; Fatma Altınok