Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti İl Başkanı ve milletvekilleri, yeni rektöre hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Aksaray Üniversitesi’nde yeni dönem

Aksaray Üniversitesi’nde yeni dönem başladı. İl Başkanı Hamza Aktürk ve Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanarak göreve getirilen Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Göreve yeni başlayan Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a destek ve başarı dileklerini ileten İl Başkanı Aktürk ve Milletvekilleri Aydoğdu ve Altınsoy ziyaret sırasında üniversitenin gelişimi ve şehrin kalkınması için yapılacak çalışmalara vurgu yaptı.

Rektör Arıbaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, üniversite ve şehir için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti. Eğitim kalitesinin yükseltilmesi ve araştırma faaliyetlerinin desteklenmesi için çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

Yeni atanan Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş, önceki görevlerinde de başarılı çalışmalara imza atmış bir akademisyen olarak üniversite camiası tarafından tanınıyor. Üniversitenin akademik ve idari yapısını güçlendirmeyi hedefleyen Arıbaş, aynı zamanda öğrencilere daha iyi bir eğitim ve araştırma ortamı sunma amacını taşıyor.

İl Başkanı Aktürk ve Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy hayırlı olsun ziyaretlerinde şehrin ve üniversitenin gelişimi için desteklerini sürdüreceklerini belirterek, Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a görevinde başarılar diledi.Haber; Ağustos Gerçe

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, Küçük
Sıradaki Haber Sultanhanı sanayi hamlesi: İmar planı için kritik ziyaret!