Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Üniversitesi Rektörü Arıbaş’tan ziyaret

Aksaray Üniversitesi Rektörü olarak

Aksaray Üniversitesi Rektörü olarak yeni atanan Prof. Dr. Alpay Arıbaş Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti.
Aksaray Üniversitesi rektör atamalarına yönelik beklentilerin ardından göreve yeni atanan Alpay, Arıbaş, Aksaraylı olmasıyla birlikte gündemde yerini almıştı.

2006 yılında öğretime açılan Aksaray Üniversitesinin rektörü olarak atanan Prof. Dr. Alpay, Arıbaş, göreve gelmesiyle birlikte Aksaray Vali Hamza Aydoğdu ve Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.
Yeni dönem üniversite hazırlıklarının başlamasıyla birlikte çalışmalara başlayan yeni rektör Arıbaş, yürütülecek çalışmalar hakkında görüşme yaptı.
Aksaray Valisi Aydoğdu, ziyaret eden Aksaray Üniversitesi Rektörü Arıbaş’a; “Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyoruz” dedi.
Diğer bir ziyaret adresi olan Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray Üniversitesi Rektörü Arıbaş’a; “Sayın Rektörümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
Haber: Fatma Altınok