Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, taksici esnafıyla bir araya geldi

Esnaf ve vatandaşlarla bir

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Milletvekili Altınsoy, bu kez Aksaray’ın taksi durağı esnafıyla buluştu.

Taksi durağı esnaflarının sıcak karşılamasıyla karşılaşan Altınsoy, gündeme dair konuları masaya yatırdı. Esnafın istek ve taleplerini titizlikle dinleyen milletvekili Hüseyin Altınsoy onlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Görüş alışverişinde bulunan Altınsoy, esnafların hayatlarını kolaylaştıracak çözümler için fikir alışverişinde bulundu.

Taksici esnafının çalışmalarına vurgu yapan Milletvekili Altınsoy, onların şehir içi ulaşımda önemli bir rol oynadığını ifade etti. Esnafların sorunlarının çözümüne yönelik çabalardan söz eden Altınsoy, hükümetin desteğinin her zaman esnafların yanında olduğunu vurguladı.

Toplumun nabzını tutmaya devam eden Hüseyin Altınsoy’un taksici esnafıyla gerçekleştirdiği bu verimli buluşma, halkla sıkı temasını sürdürerek talepleri dinlemesi, Aksaraylı taksiciler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Milletvekili Hüseyin Altınsoy’un esnaflarla yaptığı bu samimi ziyaret, sahadaki aktif çalışmaları, Aksaray halkı tarafından büyük taktir topluyor. Haber; Avni Kuru