Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Kadın Hentbol Takımı Sezonu 26 Ağustos’ta Açıyor

2023-2024 sezonu Hentbol Kadınlar

2023-2024 sezonu Hentbol Kadınlar ve Erkekler Ligi fikstür çekimleri Ankara THF Spor Kompleksi’nde yapıldı. Kadınlar Hentbol  süper liginde Aksaray’ı temsil edecek olan Aksaray Belediyespor ligin ilk maçını 26 Ağustos 2023 Cumartesi günü Aksaray Tekirdağ Süleymanpaşaspor takımı ile Aksaray’da oynayacak.

Aksaray Belediyespor’un mücadele edeceği kadınlar Hentbol Süper Liginde Aksaray Belediyespor ile birlikte Kastamonu Belediyespor, Antalya Konyaaltı Belediyespor, Muğla Armada Praxis Yalıkavak Spor, Ankara Yeni Mahalle Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor, Giresun Görele Belediyespor, İstanbul Üsküdar Belediyespor, İzmir Belediyespor, Tekirdağ Süleymanpaşa AŞ.Spor takımları yer alıyor.

Kadınlar hentbol liginde ilk hafta da oynanacak maçların programı şöyle;

Armada Praxıs Yalıkavak – İzmir BB. Bld.

Yenimahalle Bld.- Kastamonu bld.

Anadolu Üniversitesi – Bursa BB. Bld.

Görele Bld. – Üsküdar Bld.

Aksaray Bld.-Tekirdağ Süleymanpaşa s.a.ş.

Konyaaltı Bld. (Bay)

Hentbol ligi başlamadan önce süper Ligde geçen sezonun şampiyonu Kastamonu Bld.Spor ile Türkiye Kupası Şampiyonu Armada Praxis Yalıkavak Spor, Ankara’da Süper Kupa Finali’nde karşılaşacaklar. Hentbol Erkek ve Kadın Süper Ligleri çekilen fikstüre göre 26 Ağustosta oynanacak ilk hafta maçları ile başlayacak.

Aksaray Belediyespor ligin ikinci haftasında sahasında Üsküdar Belediyespor ile İstanbul’da karşılaşacak. Aksaray ekibi ligin üçüncü haftasında Bursa Büyükşehir Belediyespor takımını ağırlayacak.

Haber Avni Kuru