Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da kızıl ve gri saç kullanılıyor

Kızıl ve gri saç

Kızıl ve gri saç trendi

2023 Yılının saç trendinde kızıl ve gri tonlar yer alıyor. Kadınlar, 2023 yılında en çok kızıl ve gri saçları kullanmayı tercih ediyor. Kesimler de ise bob ve ustura kesimi öne çıkıyor.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte saçta moda olan renkler de ortaya çıktı. 2023 yılının saç tonları olarak kızıl ve gri renkler moda haline geldi.
Konuyla ilgili bilgiler aldığımız Aksaray Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Doğan, “Bu sene saçta modasında kızıl ve gri renkler moda haline geldi. Renklerin özellikle kadınlar tarafından daha fazla tercih söz konusu. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte sektörel anlamda da hareketlilik yaşanıyor. Özellikle bayan kuaförleri için daha da yoğunluk söz konusu. Düğün sezonlarının açılmasıyla birlikte kadınlar kendilerini daha iyi hissetmek için kuaförlerin yolunu tutuyor. 2023 yılında kadınlarda bob ve ense ustura kesimi tercih edilirken, renklerde ise kızıl ve gri onları tercih ediliyor. Bu sene modayı takip edecek olanlar saçlarını kızıl ve gri tonları tercih edebilirler ve bu renkler Aksaray’da da oldukça tercih ediliyor.”şeklinde konuştu.

Haber: Ağustos GERÇE