Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Trafik Jandarma ekipleri, yaya önceliğini koruyor

Trafik Jandarma ekipleri, yayaların

Trafik Jandarma ekipleri, yayaların karıştığı kazaları önlemek amacıyla “Yaya “Önceliği” uygulaması denetim faaliyetleri aralıksız sürüyor.
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma ekipleri tarafından yayaların karıştığı kazaları en az indirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

       

Edinilen bilgiye göre; Trafik Jandarma ekipleri, İçişleri Bakanlığının “Önce Yaya” uygulaması üzerine toplumda farkındalık yaratma ve “Yaya Önceliği” vurgusunun sürekliliğini arttırmak amacıyla, “Yaya Önceliği” denetim faaliyetleri sürüyor. Trafik Jandarma ekipleri sürücülere ve yayalara, herhangi bir görevli ya da trafik işaretinin olmadığı yerlerde yaya ve okul geçitlerinde geçiş hakkının yayalara ait olduğunu hakkında bilgilendirme yaptı.
Konuyla ilgili Trafik Jandarma ekipleri yaptığı açıklamada; ”Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca; Trafik güvenliğinin sağlanması, trafik kazalarına karşı önlem almak ve kazaları en az seviyeye indirmek amacıyla denetim ve farkındalık çalışmalarımıza aralıksız devam edilecektir” dedi.
Haber: Fatma Altınok