Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genel Sekreter Canpolat, Jandarma Komutanlığını ziyaret etti

Aksaray Vali Yardımcı ve

Aksaray Vali Yardımcı ve Genel Sekreter Mehmet Emre Canpolat, birim müdürleri ile birlikte Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Genel Sekreter Canpolat ve beraberindeki heyet, Alay Komutanı J. Kd. Albay Hacı Ali Büber ve Alay Komutan Yardımcısı J. Albay Hikmet Kaya ile ziyaret esnasında, Aksaray’da kurumlar tarafında yürütülen ortak çalışmaları değerlendirdi.

Son zamanlarda köy, kasaba ve beldelerde yol çalışmalarıyla gündeme gelen ve göreve yeni atanan Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Canpolat, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Genel Sekreter Canpolat, Aksaray’da asayişin sağlanması adına yoğun çalışmalar yürüten İl Jandarma Komutanı Hacı Ali Büber ve Jandarma Komutanlığı ekipleri, Aksaray’da suç ve suçlularla mücadele çalışmalarına dikkat çekti.

Jandarma Komutanı Büber, Aksaray’da yürütülen çalışmalara değinerek, Jandarma ekiplerinin yürüttüğü faaliyetler hakkında görüşme yapıldı. Valilik tarafından ortak yürütülen çalışmalarda bilgilendirme yapıldı. Ziyarete gelen heyete, Jandarma Komutanı Büber teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok