Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır Aksaray vekilerine çağrıda bulundu; Gelin Aksaray’ımızın ihtiyaçlarına birlikte el atalım

İYİ Parti Aksaray Milletvekili

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, TBMM’de Yaptığı Konuşmada Aksaray’ın Geleceğine Vurgu Yaptı.

Gazi Meclis TBMM’de düzenlenen oturumda, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan YALDIR, Aksaray’ın geleceği için önemli çağrılarda bulundu. Yaldır, diğer Aksaray Milletvekilleri’ne seslenerek, gelecek 100 yıla Aksaray’ın damga vurmasını hedefleyen projeleri hayata geçirmeyi amaçladı.

Yaldır, konuşmasında öncelikle, TBMM’nin 28. dönemini Aksaray’ın kazanımlarıyla dolu dolu geçirmeye çağırdı. Aksaray’ın ihtiyaçlarına ve çözüm bekleyen sorunlara birlikte el atma çağrısında bulunan Yaldır, bu dönemde gerçekleştirilecek projelerle ilin kalkınmasına vesile olacaklarını vurguladı.

Konuşmasında, özellikle Aksaray – Ulukışla arasında 81. km’lik bir demiryolu hattı ile ilin Mersin Limanı’na bağlanmasını ve uluslararası bir sanayi şehri haline gelmesini hedefleyen Yaldır, böylece ilin yeni sanayi yatırımlarından ve turizm gelirlerinden faydalanmasını sağlayacaklarını dile getirdi.

Aksaray’ın bölgenin merkez noktasında yer aldığına dikkat çeken Milletvekili Yaldır, Aksaray – Niğde – Nevşehir ve Kırşehir illerinin ortak ve merkez noktasına Dünya başkentlerinden uçuş alabilen bölgesel bir havalimanı yapılmasını da teklif etti. Bu sayede, ilin daha fazla yatırımcı ve turist çekmesinin mümkün olacağını belirtti.

Milletvekili Yaldır, konuşmasında ayrıca, uzun süredir tamamlanamayan Ortaköy yolunun acilen tamamlanması, OSB ve Yeni Sanayi için duble yol ihtiyacının karşılanması, ve yeni şehir stadyumunun yapılması gibi kısa vadede çözüm bekleyen sorunlara da değindi. Bu konularda alınan oy sorumluluğunu hatırlatarak, Aksaraylılara hizmet etmenin önemine vurgu yaptı.

Turan Yakdır’ın TBMM kürsüsünden yaptığı bu çağrılar, Aksaray’ın geleceğine yönelik önemli projelerin hayata geçirilmesi adına umutlarını artırdı. Milletvekillerinin bu çağrılara destek vermeleriyle birlikte, Aksaray’ın kalkınma ve gelişme yolunda önemli adımlar atması bekleniyor. Haber; Avni Kuru

Muhsin Arslan, Aksaray Ülkü Ocakları
Sıradaki Haber Muhsin Arslan’tan boşalan, Aksaray Ülkü Ocakları’nın yeni başkanı belli oldu!