Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarma Aksaray’da düğün sırasında havaya ateş açan kişi yakalandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen, “Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceğini Karartma” projesi kapsamında yapılan denetim faaliyetlerinde, (1) şahıs silahla havaya ateş etme gerekçesi ile yakalandı.

Edinilen bilgiye göre bu kapsamda; düğünlerde silahla havaya ateş etme olaylarının önlenmesi amacıyla görevlendirilen ekipler tarafından icara edilen denetimler sırasında, Ortaköy İlçesi Salarıalaca Köyünde yapılan bir düğünde M.Ö. isimli şahsın, korku ve panik yaratacak şekilde silahla havaya ateş ederek, genel güvenliği kasten tehlikeye soktuğu tespit edildi ve şahıs İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalandı.

Yakalanan şahsın üzerinde yapılan kontrol sırasında şahıs üzerinde; (1) adet ruhsatsız av tüfeği ve (3) adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Malzemelere Jandarma ekipleri tarafından el konulurken şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Yaz döneminin gelmesiyle birlikte düğün, nişan ve asker eğlenceleri gibi günlerde herhangi bir üzücü olay yaşanmaması adına çalışmalarını sürdüreceklerini belirten İl Jandarma ekipleri “mutluluğa kurşun sıkma” mottosunun bir kez daha altını çizdi.

Haber: Ağustos Gerçe