Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP İl teşkilatının Asıl- Vekil buluşması gerçekleşti

Aksaray MHP Milletvekili Ramazan

Aksaray MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, Aksaray MHP İl Teşkilatını ziyaret etti. Milletvekili Ramazan Kaşlı, ziyaret esnasında teşkilat yöneticileri, Aksaray halkı ve partililerle bir araya geldi.
MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, 14 Mayıs seçimlerinde Aksaray halkı tarafından oy çoğunluğuyla Milletvekili olarak seçildi. TBMM’de Aksaray halkı ve birimler tarafından tebrik ziyaretlerinde bulunarak Milletvekili Kaşlı’yı tebrik ediyorlardı. Milletvekili Ramazan Kaşlı, seçim döneminde halkın istek ve taleplerini dinleyerek onların sorunlarını gidermek adına sık sık bir araya gelerek gerekli birimlere ileterek çözüm bulmayı hedefliyor.

     

TBMM’de yaşanan ara tatilinden ötürü tekrardan Aksaray’a gelen Milletvekili Kaşlı, MHP İl Teşkilatı heyeti ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinleyerek çözüm bulmaya hususunda fikir alışverişinde bulundu.
Milletvekili Kaşlı, MHP Teşkilat heyeti ile Asıl-Vekil buluşması gerçekleştirdi. Milletvekili Kaşlı, buluşma esnasında, teşkilat heyetinin ve Aksaray halkının istek ve taleplerini dinledi. Milletvekili Kaşlı, sorun ve talepler teşkilat heyeti ile birlikte çözüm bulma noktasında istişare ederek halkın isteklerine hızlı bir şekilde karşılık vermek amacıyla görüşme yapıldı.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Milletvekili Kaşlı; “MHP Aksaray İl Teşkilatımızı ziyaret edip, burada teşkilat yöneticilerimiz, hemşehrilerimiz ve partililerimizle Asıl-Vekil buluşmamızı gerçekleştirerek, birlikte çay içip, hasbihal ederek, sorun, sıkıntı ve talepleri ile çözümü noktasında istişarelerde bulunduk” dedi.
Haber: Fatma Altınok