Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraysporun ilk etap kampı sona eriyor

Aksaray Belediyespor‘un Kızılcahamam’da 10

Aksaray Belediyespor‘un Kızılcahamam’da 10 Temmuz’da başlayan kampı Cuma günü sona eriyor. Önümüzdeki sezon Türkiye 2’nci ligi kırmızı grubunda mücadele edecek olan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor 2023-24 futbol sezonu çalışmalarına Kızılcahamam’da teknik direktör Önder Karaveli nezaretinde başlamıştı.

Siyah-beyazlı temsilcimiz Kızılcahamam‘ın kampının ilk etabında 11 gün süreyle futbolculara teknik direktör Önder Karaveli yönetiminde fizik, kondisyon ve uyum çalışması yaptırıldı.

siyah-beyazlı temsilcimizin kampı bugün sona erecek. Cumartesi ve pazar günü futbolculara iki gün izin verildikten sonra 24 Temmuz 2023 pazartesi günü Aksaray Belediyespor tekrardan ikinci etap kamp çalışmaları için Kızılcahamam’da bir araya gelecekler.

Aksaray Belediyespor‘un ikinci etap kampında 4 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek. Siyah-beyazı temsilcimiz ikinci etap kampının içerisinde 3’te hazırlık müsabakası oynayacak. Ankara Kızılcahamam’da Eliz Otel’de devam eden Aksaray Belediyespor’un kampının ilk etabında bugün takım halinde kendi aralarında bir de çift kale müsabaka yapacaklar.

Aksaray Belediyesporun ilk etabının ardından teknik direktör Önder Karaveli’nin raporu doğrultusunda bir yada iki futbolcu ile de yolların ayrılabileceği öğrenildi.

Haber: Ağustos GERÇE