Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Dinçer, hastalara umut oluyor

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altında olan hastalara hasta bakım seti hediye etti.

Belediye Başkanı Dinçer’in, sosyal bir belediye olma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Aksaray halkına yönelik her alanda çalışma yürüten Belediye Başkanı Dinçer, sosyal belediyecilik anlayışıyla Aksaray halkının istek ve şikayetlerine hızlı bir şekilde karşılık vermeyi hedefliyor.

     

 

Hastane de yeni doğan çocukların yanı sıra hastane de tedavi gören hastalara hasta bakım seti hediye ederek onlarında yanında olmaya, yardım etmeye devam ediyor. Belediye ekiplerini sıcak ve samimi davranışlarıyla hastalar bir nebzede olsa acılarını unutuyor. Belediyenin bu denli hizmet vermesi ve vatandaşlarının her anında yanında olmaya çalışarak onları anlaması Aksaray halkı tarafından takdirle karşılanıyor.

Hastanede hasta yatağında yatan hasta vatandaşların yanında olarak onlara yanında olduğunu hissettiren Belediye ekipleri, Belediye Başkanı Dinçer öncülüğünde hastalara umut oluyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Dinçer;  “Hastalıkta sağlıkta diye boşa demiyoruz. Ekiplerimiz, tedavi gören hastalarımıza, “Hasta Bakım Seti” ulaştırma devam ediyor. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle” şeklinde ifadesine yer verdi.

Haber:  Fatma Altınok