Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnşaat Mühendisleri Ihlara Vadisini gezdi

Aksaray İnşaat Mühendisleri Odası,

Aksaray İnşaat Mühendisleri Odası, inşaat mühendisleri ve aileleri ile beraber hafta sonu Ihlara ve bölgesinde tarihi ve turistlik doğal alanlarda sosyal etkinlik düzenledi.
Sosyal aktivite olarak düzenlenen etkinliğe, Aksaray İnşaat Mühendisleri il temsilciliği tarafından organize edildi. Yapılan etkinliğe 60 civarında inşat mühendisi ve ailesi katılım gösterdi. Yapılan etkinliğin amacı İnşaat Mühendisleri arasındaki diyalogu arttırmak ve Aksaray’ın tarihi ve turistik yerlerini göstererek bilgi sahibi olmaktı.

       

Aksaray İnşaat Mühendisleri Oda Başkanı İsmail Murat Doğan önderliğinde gerçekleşen etkinlik, Belisırma köyünden başlayıp, Melendiz çayı rotası ile Yaprakhisar ve Selime Kasabası istikametinde devam etti. İnşaat Mühendisleri gördükleri tarihi ve turistik doğal manzaralar karşısında etkilendi.
Köyet sahibi ve Aksaray Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Ahmet Koçaş, inşaat mühendislerine ikramlarda bulundu. İnşaat Mühendisleri Oda Başkanı Doğan, etkinliğe katılım gösteren herkese teşekkürlerini ileterek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.
Haber: Fatma Altınok