Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı güreşçiler Türkiye şampiyonasında ikinci oldu

Aksaray Güreş Eğitim Merkezi

Aksaray Güreş Eğitim Merkezi sporcusu büyük bir başarıya imza attı.

Seyit Hışırlı U13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası, 14-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Şanlıurfa’da düzenlendi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen genç güreşçilerin kıyasıya mücadele ettiği şampiyonada, Aksaray Güreş Eğitim Merkezi sporcusu Miraç Özkaymak büyük bir başarı elde etti.

Miraç Özkaymak, 68 kilogram kategorisinde rakiplerine karşı üstün performans sergileyerek Türkiye 2.’si oldu. Gösterdiği üstün güreş teknikleri ve azimli duruşuyla dikkatleri üzerine çeken genç sporcu, şampiyonada gösterdiği performansla gurur kaynağı oldu.

Aksaray Güreş Eğitim Merkezi’nin yetiştirdiği bir diğer yetenekli güreşçi olan Miraç Özkaymak’ın başarısı, antrenörlerin ve tüm spor kulübü çalışanlarının özverili çalışmalarının bir sonucu olarak değerlendiriliyor. Kendisini canı gönülden kutluyor ve bu büyük başarıya ulaşmasında emeği geçen antrenör, idareci ve tüm kulüp personeline teşekkür ediyoruz.

Miraç Özkaymak’ın Türkiye 2.’si olarak elde ettiği bu başarı, gelecekteki güreş kariyeri için umut verici bir adım olma niteliği taşıyor. Aksaray Güreş Eğitim Merkezi ve Miraç Özkaymak, yaptıkları açıklamada; Türk güreşine gurur ve heyecan dolu anlar yaşatmaya devam edeceğiz ifadelerine yer verdiler.

Haber: Ağustos Gerçe