Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şeref Gürlek, Yeşilova Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı

Yeşilova’nın yetenekli ve başarılı

Yeşilova’nın yetenekli ve başarılı ismi Şeref Gürlek, 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’den belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı ve projelerini gönülden paylaştı!

15 Temmuz’da 54 yaşına giren Şeref Gürlek, belediye başkan aday adaylığını doğum gününde açıklayıp, siyasi hareketliliğe de bir anlam getirdi.

Şeref Gürlek, AK Parti Genel Merkezi’nde önünde çekilmiş bir fotoğrafı ile birlikte parti logosu altında gururla poz vererek sosyal medya hesabından duyuruda bulundu. Gürlek, Yeşilova kasabasının sorunlarını çözecek ve kasabayı ilçe yapma vizyonuyla yola çıktığını vurguladı.

Şeref Gürlek yaptığı açıklamada, Sevgili Yeşilovalı Hemşerilerim, 2024 yerel seçimlerinde Yeşilova Kasabası’na AK Parti iktidarımızın güçlü desteğiyle muhteşem hizmetler sunmak ve aşağıdaki projelerimizi hayata geçirmek için siz değerli hemşerilerimin desteklerini ve yardımlarını bekliyorum! Hizmet sizden, destek sizden, çünkü halka hizmet, hakkıyla hizmettir! Geçmişte yaptıklarımız gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır diyerek, AK Parti Yeşilova Kasabası Belediye Başkan Aday Adaylığımı buradan açıklıyorum!

İşte birinci etap projelerimizle dolu dolu bir gelecek için yapacaklarımız:

  1. Belediyede disiplin ve çalışma düzenini sağlayarak kasabamızın güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak, sakinlerimize huzurlu bir yaşam sunmak.
  2. Alt yapı ve kanalizasyon projelerimizi derhal uygulayarak kasabamızı modern ve sağlıklı bir şekilde yaşanabilir hale getirmek.
  3. Kasabamızı doğalgazla buluşturmak için hazırladığımız projelerimizi hızla hayata geçirmek ve sıcak bir yuva atmosferi oluşturmak.
  4. Sağlık ocağını modernize ederek sağlık hizmetlerimizi en üst seviyeye çıkarmak.
  5. Deprem nedeniyle hasar gören Atatürk İlkokulu’nu yeniden inşa ederek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için daha iyi bir eğitim ortamı sunmak.
  6. DSİ kanalını projelendirerek kasabamıza zarif bir görünüm kazandırmak için kilitli taş yürüyüş alanları ve aydınlatma sistemleri oluşturmak.
  7. TOKİ Konutları’nı kasabamıza getirerek sakinlerimize modern ve konforlu yaşam alanları sunmak.
  8. Haftada bir gün olmak kaydıyla uygun bir alanda hayvan pazarı kurarak hemşerilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak.
  9. Kasabamızdaki yolları asfaltlayarak tarım ve hayvancılık yollarını iyileştirerek daha güzel ve erişilebilir bir kasaba oluşturmak.
  10. Koçaş TİGEM Tarım İşletmesi ile Yeşilova arasındaki yolumuzu yenileyerek asfaltla kaplamak.
  11. Koçaş TİGEM Tarım İşletmesini Helvadere tatlı suyuyla buluşturarak tarımsal faaliyetlerimizi desteklemek.
  12. Şebeke suyunu güçlendirmek ve enerji maliyetlerini düşürmek için kasabamızdaki eski su hatlarını yenilemek ve güçlendirilmiş bir elektrik panosuyla basınç artışı sağlamak.
  13. Kasabamızın ilçe olması için 2020 yılında sunduğumuz önergemizi hayata geçirerek, birlikte çalışarak iktidarımızın güçlü desteğiyle ilçe statüsünü kazanmak.

Bu büyük hayalleri gerçekleştirmek için hep birlikte el ele verelim! Şeref Gürlek ile AK Parti’nin güçlü birlikteliğiyle Yeşilova’yı hizmetlerin en mükemmeline taşıyacağız! Haber: Ağustos GERÇE